T'expliquem qui hi ha darrere de la nostra llum

Dona suport a les renovables, canvia't de companyia eléctrica.

Avui mateix pots canviar-te de companyia de llum i apostar per l'energia verda. T'oferim les millors tarifes i serveis per optimitzar la teva factura de la llum<

Coneix als nostres productors solars

Dona suport a les renovables, canvia't de companyia eléctrica.
FES-TE CLIENT

La nostra llum té nom i cognoms

L'energia d'Esfera luz prové de milers de petits productors fotovoltaics que han apostat per aquest model energètic.
Nosaltres volem estar al seu costat i volem que tu també ho estiguis.
TU TAMBÉ ETS PRODUCTOR FOTOVOLTAIC I VOLS QUE LA TEVA ENERGIA ARRIBI A MÉS GENT?
INFORMA'T AQUÍ
TROBARÀS TOTA LA INFORMACIÓ PER FORMAR PART DE LA NOSTRA GRAN FAMÍLIA.
ESCRIU-NOS!

Contracta energia del sol per a ajudar l'economia solar

Quan fas un nou contracte estàs ajudant a aquests productors. Persones que en el seu moment van apostar per un consum més net i renovable. ¿T'hi sumes?
FES-TE CLIENT

Uneix-te a Esfera Luz i es parteix d'aquest model energètic

Volem canviar les regles, ens ajudes? Si augmentem la demanda d'energia verda, a poc a poc s'aniran destinant més recursos i suports a la generació d'aquesta energia neta.
Entre tots podem canviar les coses.
Per descomptat, no ens falta energia!
Placa_l
Creiem i volem fomentar el consum responsable i sostenible de l'energia.
Cnmc_l
Esfera luz només subministra energia verda certificada com a renovable per la CNMC.
Happy_l
Sempre seràs TU el que decideix: la teva potència, la teva tarifa i d'on ve la teva energia.

Suma't al verd avui mateix

Si ho tens molt clar, pots contractar directament online.
Nosaltres ens ocupem de tots els tràmits i no et quedaràs sense llum a cap moment.
CONTRACTA
AVUI
 
Si tens dubtes, t'oferim un estudi personalitzat de la teva factura actual.
Et direm en què pots millorar.
ESTUDI DE FACTURA
GRATIS

Com pot ser que la teva energia sigui renovable?

Els certificats verds, el llegat energètic
Luz_renovabe_l
Com sabràs, la xarxa elèctrica és única, no et volem mentir. L'energia que arriba a la teva casa serà la mateixa que tens fins ara. Pero si et sumes a Esfera luz alguna cosa canvia i podràs donar suport als productors fotovoltaics i fomentar les energies renovables al nostre país. L'origen de la teva energia estarà garantida com a renovable per la CMNC. I et preguntaràs, com és possible? La convenció en la Unió Europea és atorgar el qualificatiu de certificació amb garantia d'origen a aquella energia subministrada que provingui de plantes productores d'energies renovables i nosaltres te la passem a tu. Aquest és el procediment per assegurar que els consumidors recolzeu, si ho considereu adequat, a les companyies que podem donar-vos aquestes garanties d'origen.
No existeix una altra manera de donar suport a les renovables com a consumidor. Òbviament, no podem garantir que els teus electrons rebuts vénen d'una planta concreta però sí pots estar segur que hem abocat a la xarxa tants "electrons renovables" com els que tu has consumit com a client d'Esfera Luz. D'aquesta manera aportes el teu granet com a consumidor i rebràs les teves garanties d'origen certificades. Això no és el nostre argument, és el de la Unió Europea i ho seguim rigorosament per donar suport a les renovables! Des de la teva àrea client, podràs escollir el teu hort solar més proper donant suport així a la teva comunitat i a les renovables. Així neix el concepte de consum de proximitat d'energia renovable km0. Així neix Esfera luz.

Qui som nosaltres?

És difícil sortir al mercat si un no té les coses clares i l'experiència necessària per afrontar nous reptes. Esfera luz pertany al Grup Nexus Energía, que neix per donar suport a les renovables i ajudar al fet que canviï el model energètic tradicional i ho estem aconseguint, doncs som una de les majors comercializadoras de nova generació amb més de 15 anys d'experiència en el sector.
Nexus Energía dóna serveis d'electricitat, gas natural i representa a productors d'energia renovables. Per tant, podem dir que creiem i confiem en nosaltres mateixos i que ens avalen molts anys d'experiència.
Però el més important és que tu creguis en nosaltres.