Que-es-esfera-titulo1_ca
Que-es-esfera-titulo2_ca
Què és Esfera luz?
Que-es-esfera-sol Som la

comercialitzadora elèctrica subministradora d'electricitat verda

que vol fer les coses diferents. Pertanyem al Grup Nexus Energía que compta amb més de 15 anys d'experiència en el sector elèctric. Podríem dir-te que som molt bons en això, però preferim que ho vegis per tu mateix.

En Esfera luz sempre seràs TU el que decideixi: la teva potència, la teva tarifa i d'on ve la teva energia. Totes les teves decisions seran ràpides i dependran només de tu, sense intermediaris. Però tranquil, què no et deixarem mai sol! Per descomptat, et guiarem sempre, estarem prop de tu.

Ens hem proposat fer-t'ho tot molt més fàcil i transparent. T'oferirem diverses tarifes perquè triïs la que millor s'adapti a tu i així obtinguis el màxim estalvi. Per començar, t'oferim el nostre servei gratuït d'optimització del teu subministrament a través d'un estudi detallat de la teva factura perquè comencis estalviant. També et facilitem els tràmits de canvi de tarifa, modificació de la teva potència que estaran sempre a l'abast de la teva mà.

En poques paraules, volem posar-te les coses fàcils!

Et sumes al verd?

Nubes_derecha_1

Creiem en la transparència

Que-es-esfera-globo

Creiem en una forma diferent de fer les coses, explicant-te tot al detall, de forma clara i pensant en tu. Tindràs a la teva zona client tota la informació del teu subministrament; el teu contracte, les teves factures i informació sobre el teu consum i la seva evolució, que podràs veure i descarregar totes les vegades que vulguis.

Per a la teva comoditat, tots els tràmits, com a canvi de potència, tarifa o titular, entre uns altres, els podràs gestionar tu automàticament. Per fi podràs oblidar-te de tràmits infinits! A Esfera luz pots fer canvis amb només un clic..

Encara que alguns canvis depenen de la teva distribuïdora, l'equip d'Esfera luz farà un seguiment continu per agilitzar tots els tràmits i t'informarem durant tot el procés. I per descomptat, sempre que tinguis qualsevol dubte o suggeriment estem prop de tu i et tractarem de tu a tu, et donarem el tracte que et mereixes. Per conèixer més detalls, t'ho expliquem tot aquí.

I per certificar la nostra transparència, a diferència d'altres companyies, a Esfera luz cobrem el mínim legal regulat de potència pel Govern.

Creiem que si és bo per tu, és bo per nosaltres.

Nubes_derecha_2

Compromesos amb la sostenibilitat ambiental

Que-es-esfera-km0

Creiem i volem fomentar el consum responsable i sostenible de l'energia. Esfera luz només subministra energia verda certificada com a renovable per la CNMC. I això quant et costarà? Res! Perquè t'oferim les millors tarifes i serveis per optimitzar la teva factura de la llum.

Amb Esfera luz pots oblidar-te que l'energia renovable és cara!

Ja t'hem explicat que la nostra energia elèctrica és 100% renovable, concretament d'origen solar. De fet, prové de milers de petits productors fotovoltaics que han apostant per aquest model energètic. Esfera luz vol estar al seu costat i volem que tu també ho estiguis. Des de la teva àrea client, podràs escollir el teu hort solar més proper recolzant així a la teva comunitat i a les renovables.

Així neix el concepte de consum de proximitat d'energia renovable km0. Així neix Esfera luz.

Nubes_derecha_4

I volem donar-te un servei complet

Sabies que podries estalviar unificant els teus rebuts d'electricitat i gas? Contractant amb nosaltres la llum i el gas et podràs beneficiar de les nostres tarifes especials. A més, et resultarà més fàcil gestionar els teus subministraments des de només un lloc.

Qui és Nexus Energía?
Que-es-esfera-nexus
És difícil sortir al mercat si un no té les coses clares i l'experiència necessària per afrontar nous reptes. Esfera luz pertany al

Grup Nexus Energía que aposta per un model sostenible.

Esfera Luz que neix per recolzar a les renovables i ajudar al fet que canviï el model energètic tradicional i ho estem aconseguint, doncs som una de les majors comercialitzadores de nova generació amb més de 15 anys d'experiència en el sector.

Nexus Energía dóna serveis d'electricitat, gas natural i representa a productors d'energia renovables. Per tant, podem dir que creiem i confiem en nosaltres mateixos i que ens avalen molts anys d'experiència.

Però el més important és que tu creguis en nosaltres.

Et sumes a Esfera luz?