Que-es-esfera-titulo1_ca
Que-es-esfera-titulo2_ca

Què és Esfera luz?

Que-es-esfera-sol Som la companyia de llum amb

energia elèctrica 100% solar

que vol fer les coses diferents. Pertanyem al Grup Nexus Energía que compta amb més de 15 anys d'experiència en el sector elèctric. Podríem dir-te que som molt bons en això, però preferim que ho vegis per tu mateix.

En Esfera luz sempre seràs TU el que decideixi: la teva potència, la teva tarifa i d'on ve la teva energia. Totes les teves decisions seran ràpides i dependran només de tu, sense intermediaris. Però tranquil, què no et deixarem mai sol! Per descomptat, et guiarem sempre, estarem prop de tu.

Ens hem proposat fer-t'ho tot molt més fàcil i transparent. T'oferirem diverses tarifes perquè triïs la que millor s'adapti a tu i així obtinguis el màxim estalvi. Per començar, t'oferim el nostre servei gratuït d'optimització del teu subministrament a través d'un estudi detallat de la teva factura perquè comencis estalviant. També et facilitem els tràmits de canvi de tarifa, modificació de la teva potència que estaran sempre a l'abast de la teva mà.

En poques paraules, volem posar-te les coses fàcils!

Et sumes al verd?

Nubes_derecha_1

Creiem en la transparència

Que-es-esfera-globo

Creiem en una forma diferent de fer les coses, explicant-te tot al detall, de forma clara i pensant en tu. Tindràs a la teva zona client tota la informació del teu subministrament; el teu contracte, les teves factures i informació sobre el teu consum i la seva evolució, que podràs veure i descarregar totes les vegades que vulguis.

Per a la teva comoditat, tots els tràmits, com a canvi de potència, tarifa o titular, entre uns altres, els podràs gestionar tu automàticament. Per fi podràs oblidar-te de tràmits infinits! A Esfera luz pots fer canvis amb només un clic..

Encara que alguns canvis depenen de la teva distribuïdora, l'equip d'Esfera luz farà un seguiment continu per agilitzar tots els tràmits i t'informarem durant tot el procés. I per descomptat, sempre que tinguis qualsevol dubte o suggeriment estem prop de tu i et tractarem de tu a tu, et donarem el tracte que et mereixes. Per conèixer més detalls, t'ho expliquem tot aquí.

I per certificar la nostra transparència, a diferència d'altres companyies, a Esfera luz cobrem el mínim legal regulat de potència pel Govern.

Creiem que si és bo per tu, és bo per nosaltres.

Nubes_derecha_2

Creiem en la sostenibilitat

Que-es-esfera-km0

Creiem i volem fomentar el consum responsable i sostenible de l'energia. Esfera luz només subministra energia verda certificada com a renovable per la CNMC. I això quant et costarà? Res! Perquè t'oferim les millors tarifes i serveis per optimitzar la teva factura de la llum.

Amb Esfera luz pots oblidar-te que l'energia renovable és cara!

Ja t'hem explicat que la nostra energia elèctrica és 100% renovable, concretament d'origen solar. De fet, prové de milers de petits productors fotovoltaics que han apostant per aquest model energètic. Esfera luz vol estar al seu costat i volem que tu també ho estiguis. Des de la teva àrea client, podràs escollir el teu hort solar més proper recolzant així a la teva comunitat i a les renovables.

Així neix el concepte de consum de proximitat d'energia renovable km0. Així neix Esfera luz.

Nubes_derecha_4

I volem donar-te un servei complet

Sabies que podries estalviar unificant els teus rebuts d'electricitat i gas? Contractant amb nosaltres la llum i el gas et podràs beneficiar de les nostres tarifes especials. A més, et resultarà més fàcil gestionar els teus subministraments des de només un lloc.

Qui és Nexus Energía?
Que-es-esfera-nexus

És difícil sortir al mercat si un no té les coses clares i l'experiència necessària per afrontar nous reptes. Esfera luz pertany al Grup Nexus Energia, que neix per recolzar a les renovables i ajudar al fet que canviï el model energètic tradicional i ho estem aconseguint, doncs som una de les majors comercialitzadores de nova generació amb més de 15 anys d'experiència en el sector.

Nexus Energía dóna serveis d'electricitat, gas natural i representa a productors d'energia renovables. Per tant, podem dir que creiem i confiem en nosaltres mateixos i que ens avalen molts anys d'experiència.

Però el més important és que tu creguis en nosaltres.

Et sumes a Esfera luz?